Praktisch

Tarieven

Dit zijn mijn tarieven op een rijtje:

  • Psychologisch consult (60 minuten): €109,-
  • Psychologisch consult lang (90 minuten): €159,-
  • Telefonisch kort consult (ongeveer 15 minuten): €32,-
  • Buiten kantoortijden: +€20,-

Een afspraak verzetten kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders breng ik €75,- in rekening. Afzeggen kan via contact@dianajansen.nl of op 06-38778744.

Vergoedingen

Voor de vergoede zorg werk ik samen met Caredate. Zij hebben contracten met bijna alle zorgverzekeraars, waardoor de gehele behandeling vergoed wordt (met uitzondering van je eigen risico). Op de website van Caredate kun je lezen hoe dat precies werkt.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NFG en koepelvereniging RBCZ. Dit betekent dat veel zorgverzekeraars de kosten voor de sessies gedeeltelijk vergoeden. Check dit eerst even in je polisvoorwaarden, vraag het aan je zorgverzekeraar of kijk op de website van de NFG voor het vergoedingenoverzicht.

Ik probeer, na de eerste kennismaking, altijd een heldere indicatie geven van het te verwachten aantal sessies. Daarmee kan je ook een goede inschatting maken van de totale investering die je gaat maken voor het traject.

Op alle tarieven en betalingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Privacy

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dit is de Europese privacywet. In onderstaande documenten kun je lezen hoe ik omga met de persoonsgegevens van mijn cliënten. Lees hier mijn Privacy Reglement en Privacy Policy.

Klachten

Mocht je het gevoel hebben dat je onzorgvuldig of verkeerd wordt of bent begeleid, dan hoop ik in eerste instantie dat we daar samen uit kunnen komen. Lees hier wat je nog meer kunt doen.

© Copyright 2024 - dianajansen.nl