Praktisch

Tarieven

Ik maak onderscheid tussen korte en lange sessies. Een korte sessie duurt 45 minuten, een lange sessie duurt 75 minuten. Als de therapie met meerdere personen is, wordt een langere sessie geadviseerd. Voor een lang consult wordt een hoger tarief gerekend.

Dit zijn mijn tarieven op een rijtje:

  • Consult kort (individueel): €95,-
  • Consult lang (gezin / relatie): €142,50
  • Buiten kantoortijden: +€20,-

Een afspraak verzetten kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen. Afzeggen kan via de mail of op 06-38778744.

Vergoedingen

Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen NFG en koepelvereniging RBCZ. Dit betekent dat veel zorgverzekeraars de kosten voor de sessies (gedeeltelijk) vergoeden. Check dit eerst even in je polisvoorwaarden of vraag het aan je zorgverzekeraar of kijk hier (hier het vergoedingsoverzicht van de NFG) voor het vergoedingenoverzicht.

Ik probeer, na de eerste kennismaking, altijd een heldere indicatie geven van het te verwachten aantal sessies. Daarmee kan je ook een goede inschatting maken van de totale investering die je gaat maken voor het traject.

Op alle tarieven en betalingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Privacy

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dit is de nieuwe Europese privacywet. In onderstaande documenten kun je lezen hoe ik omga met de persoonsgegevens van mijn cliënten. Lees hier mijn Privacy Reglement en Privacy Policy.

Klachten

Mocht je het gevoel hebben dat je onzorgvuldig of verkeerd wordt of bent begeleid, dan hoop ik in eerste instantie dat we daar samen uit kunnen komen. Lees hier wat je nog meer kunt doen.

© Copyright 2021 - dianajansen.nl