Werkwijze

In het eerste gesprek vraag ik je te vertellen waar je tegen aan loopt. Ik zal je van alles vragen om jouw verhaal te begrijpen en jouw hulpvraag, doelen en verwachtingen duidelijk te krijgen. Ik kan gebruik maken van verschillende behandelvormen, we kijken samen wat bij jou past.

Regulate, then relate, then reasonBruce PerryIn de behandeling onderzoeken we jouw unieke patronen, de kracht en valkuilen hiervan en hoe je het anders kan doen. Vaak zijn we ons helemaal niet zo bewust waarom we denken, voelen en doen wat we doen. We gaan samen op zoek naar wat er speelt in jouw leven. Eventueel geven we emotionele gebeurtenissen uit het verleden een plekje. Ik geef op heldere, simpele wijze uitleg hoe ons brein werkt en wat we nodig hebben voor een gezond en ontspannen leven.

Door mijn rustige, accepterende, inlevende houding kun jij reflecteren op jezelf en raak je beter in staat je eigen problemen te hanteren en op te lossen. Dit vergroot jouw zelfvertrouwen en maakt je flexibeler in de aanpak van onprettige emoties of lastige situaties.

© Copyright 2024 - dianajansen.nl